Over ons

Wij zijn Zeuven

Branding is het visitekaartje van een bedrijf. Daarom is het belangrijk dat de eerste indruk een goede indruk is en dat uw bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigd is. Of dit nou is middels een website, een social media post of een opvallend bedrijfslogo is, Zeuven biedt op alle vlakken professionele ondersteuning.

Voor ons is het belangrijk dat iedereen zijn of haar bedrijf op de juiste manier zichtbaar kan maken. Het is niet altijd even makkelijk om dit met het beste resultaat te voltooien. Zeuven heeft de ervaring om te weten wat werkt en wat niet. Daarom zal het in de meeste gevallen lonen om een gespecialiseerd bedrijf om hulp te vragen bij het bereiken van uw publiek! Wij ondersteunen u met al onze passie en streven naar vele tevreden klanten die hun publiek succesvol weten te bereiken.

Wat doen wij?

Wij maken jouw droom realiteit 

Website Ontwerp

Volledige Website inclusief 1 jaar webhosting en een .nl of .com volledig gratis! Webshops zijn mogelijk!

Wij creëren naar wens de mooiste websites voor jouw bedrijf. Dus begin je net, of wil je je website vernieuwen? Neem nu contact met ons op!

Branding

Logo inclusief meerdere proef- en eindontwerpen en nu tijdelijk een aantal gratis social media posts!

Naast een website kunnen wij ook voor jou een logo ontwerpen. Deze kan uiteraard worden geintregeerd met een al bestaande of door ons gemaakte website

Social media

Social media posts en toegang tot je complete doelgroep via Social media! Inclusief  weergaven garantie.

 

Wij kunnen nu voor de goedkoopste prijzen Social media engagement aanbieden! Voor een vast of eenmalig bedrag zorgen wij voor direct contact met jouw gewenste doelgroep!

 

Team Leden

Klanten

Producten

Jaar ingeschreven

Team

Ontmoet het team

Tijs Eijsink

Mede-oprichter

Waar het bouwen van websites voor mij begon als een hobby, bleek het al snel uit te groeien naar iets waar ik meer mee wilde doen. Ik besloot om samen met Hugo en Sebastiaan mijn passie om te zetten in een bedrijf waarbij ik anderen kan helpen bij het vinden en bereiken van het publiek om zo, net als ik, van hun hobby hun business te kunnen maken.
Binnen Zeuven zorg ik voor een goed verloop van de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast heb ik mijn hobby niet los gelaten en ontwikkel regelmatig een website of ontwerp een logo

 

Hugo Wiering

Mede-oprichter 

Iedereen komt er dagelijks mee in aanraking, een website, logo of slogan. Helaas kom ik regelmatig één van bovenstaande tegen die, in mijn opinie, sterk verbeterd kunnen worden. Ik kreeg de mogelijkheid om samen met Tijs en Sebastiaan Zeuven op te zetten en deze, niet optimale factoren, te kunnen verbeteren. Deze kans heb ik natuurlijk met beide handen aangepakt.
Ik zorg er binnen Zeuven voor dat de operationele basisprocessen soepel verlopen en dat alles volgens afspraak verloopt, zowel naar de klant, als naar het personeel.

 

Sebastiaan Slagter

Mede-oprichter

Net als Tijs was ik regelmatig bezig met het ontwikkelen van websites en het uitbreiden van mijn eigen portfolio. Toen ik, samen met Tijs en Hugo, dit bedrijf heb kunnen opzetten ging er een wereld voor mij open. Ik kan mijn passie omzetten in iets nuttigs voor anderen. Doordat ik er veel voldoening uithaal, zal een opdracht nooit worden afgeraffeld en zal de kwaliteit hoog blijven.
Ik heb de financiële verantwoordelijkheid binnen Zeuven. Het bouwen van een website heb ik nog niet los kunnen laten en als er tijd voor is, doe ik dit graag.

 

BEDRIJFSINFORMATIE

KVK:
81000464
BTW-ID:
NL003515324B65

Reload & Click to translate